Following a sustained period of growth, Langland has taken an additional floor at its UK offices.

Working in partnership with Jump Studios and the Interiors Group, both former collaborators on the existing space, Langland have created another design-led scheme, where the emphasis is placed on speed and flexibility of working.

To support this ethos, the entire agency is now able to enjoy a large, multi-purpose common area, which has been aptly named ‘The Space.’ This area forms a vibrant hub for flexible working, agency gatherings and also provides people with somewhere to socialise and relax, with its own kiosk serving coffee on a daily basis.

Chief Operating Officer, Joanna Chin, who was responsible for overseeing the project, commented;

“It has always been our intention to provide people with an outstanding work environment. This latest iteration of the Langland brand reflects our on going commitment to place and people, with an office that is as creatively ambitious as those that work within it."